wphostinglogo

Op zoek naar een goede hosting in Nederland?

Ben je op zoek naar een goede hosting voor jouw wordpress website? Als je je op prijs richt, kom je al gauw uit op partijen als: Bluehost, hostgator of go-daddy. Bij met name Bluehost & Hostgator kun je voor +/- 120 dollar per jaar ongelimiteerd websites hosten, mail boxen maken en heb je geen data limiet. Go daddy, heeft iets vergelijkbaars, maar al gauw moet je bij betalen voor extra diensten.

Erg goedkoop, maar wees je ervan bewust dat de snelheid niet optimaal is en wij regelmatig klachten krijgen van onderbroken diensten (websites die tijdelijk niet bereikbaar zijn, vertraging van mail etc.) Bovendien kun je bij deze provider’s vaak alleen met credit card betalen. Deze heeft niet iedereen, waardoor betalingen lastig verlopen.

Een Nederlandse hosting dan maar?

Gelukkig zijn er in Nederland ook vele hosting partijen waar je terecht kunt. Maar welke kies je? er is keuze genoeg.

Wat dat betreft vinden wij dat de hosting partij-en in Nederland achter lopen met die in bijvoorbeeld de V.S. Wij kennen geen enkel hoster die een pakket aanbiedt waarbij zo goed als alles ongelimiteerd is voor een prijs van rond de 10 – 12 euro per maand.

Sterker nog: bij vele hosters moet je voor elke diens apart bij betalen. In die gevallen kom je er al gauw achter dat je binnenkomt via een advertentie van 1,00 tot 2,50 per maand, maar uiteindelijk zit met een rekening die makkelijk het 10-voudige kan zijn.

Op passen dus!

Ook wij zaten in het verleden met verschillende websites bij partij-en in de V.S. de keuze waarom was simpel: je krijgt heel veel, voor een heel lage prijs. Uiteindelijk hebben wij besloten over te stappen naar een Nederlandse Partij, na herhaaldelijke uitval en steeds maar afnemende  snelheden. Toen begon ook onze speurtocht.

Wat heb je nodig?

De eerste vraag is wat heb je eigenlijk nodig? In ons geval was dat antwoord simpel: eigenlijk werken wij alleen met wordpress websites. Nu kunnen bijna alle hosters  wordpress websites hosten, dus we hadden nog steeds een enorme keuze..

Wij hosten verschillende websites, elk met hun eigen domeinnaam. Dus we wilden veel websites kunnen hosten. daarbij is het ook altijd fijn dat je geen datalimiet hebt (hierdoor kan je op een bepaald moment de hoeveelheid data (traffic)verbruikt hebben, waardoor jouw website opslot gaat, of je bij moet gaan betalen). Datzelfde geld voor mail, we wilden een onbeperkt aantal mailboxen kunnen aanmaken met per mailbox meerdere aliassen. Dit alles moest natuurlijk wel snel en betrouwbaar zijn: veel sneller dan we gewend waren, zonder uitval of storingen. Ook vonden wij het ook belangrijk dat er support beschikbaar is die je adequaat helpt in geval van nood. Tenslotte mocht dit alles natuurlijk niet al teveel kosten.

De oplossing: WPHosting.nu

Inmiddels zijn wij nu ongeveer een jaar geleden overgestapt en hebben inmiddels redelijk wat ervaring met onze huidige host: WPHosting.nu. Zij zijn gespecialiseerd in het hosten van WordPress websites. Webulous.net werd gehost bij Bluehost en nu bij WPHosting.nu. dit vertaalde zich direct in een verdubbeling qua sitestatus/snelheid in de Google webmasters tool en uiteindelijk in meer bezoekers:

analytics_webulous

De content van de website is altijd hetzelfde geweest (natuurlijk is deze wel aangevuld) als ook de layout en / of navigatie in de website. Natuurlijk is ook de bekendheid vergroot, simpelweg omdat de site langer bestaat. In ieder geval heeft ook de snelheid aanzienlijk bijgedragen in het aantal bezoekers. zoals je kunt zien uit bovenstaande grafiek is het aantal bezoekers explosief gestegen.

Ok: WPHosting.nu, vertel eens meer?

Ik kan het natuurlijk allemaal vertellen, maar hun specs zeggen denk ik voldoende: Schermafbeelding 2014-04-15 om 13.06.56

specificaties per april 2014, controleer (door op bovenstaande afbeelding te klikken), de huidige specificaties!

Succes!

 Brand Communication Image Banner 728 x 90
Themeforest wide 728 x 90


728x90_ShutterStock-Culture_NL_animated


03 GIF Banner


Go Daddy NL 728x90 30 off
WordPress Membership Plugin


Coolblue 728x90Codecanyon wide 728 x 90


KPN Algemeen 728 x 090