Internet onderneming en Credit Cards

Internet onderneming en Credit Cards ?

Vele mensen in Nederland hebben geen Credit Card.

Vroeger, had je een Credit Card nodig alleen als je op vakantie in het buitenland ging of een Auto wilde huren, omdat in Nederland is een pin pas gewoonlijk genoeg. Maar tegenwoordig, is het wereld kleiner geworden en steeds meer mensen gaan op vakantie naar het buitenland en kopen online. Ook tijdens de recessie is er steeds groei in omzet van webwinkels. Als je ( als een consument) geen Credit Card hebt, limiteer je jezelf tot de Nederlandse markt en kan je alleen met iDEAL, bank overschrijving of Pay-Pal betalen. Dit is niet slim omdat je soms betere service of prijzen kunt verkrijgen als je in een webwinkle uit een andere land koopt.

Als Internet ondernemer (website, blog of webwinkel eigenaar), is het nog belangrijker om over een Credit Card te beschikken.

Want, de meeste van de tools en services die wij gebruiken, accepteren enkel een CreditCard. Vergelijkbare systemen/ tools zijn er niet altijd in Nederland en als ze er wel zijn, zijn ze meestal duurder.
De kosten van een CreditCard heb je er bijvoorbeeld al uit als je gebruik maakt van een Amerikaanse webhosting , in plaats van een Nederlandse.

Een Credit Card regelen

Vaak helpt het als je naar de bank stapt en vraagt om een credit card en uitlegt waar je deze voor nodig hebt. Vaak kan je ook afspraken maken om er een lage limiet op te zetten : je hebt maximaal een paar honderd Euro per maand nodig als je echt gek wilt doen. 
Als het nog niet mogelijk is, overweeg om een pre-paid credit card (debit card) aan te schaffen.

Wat als je geen Credit Card kunt krijgen?

De banken in Nederland zijn wat voorzichtiger in het uitgeven van een CreditCards. Vooral voor mensen met een BKR registratie is dat een onmogelijke taak. Als het echt niet lukt, kun je een online betaalcard aanvragen. Deze functioneren als een credit card voor online betalingen maar zijn eigenlijk pre-paid betaalpassen.

Dit kan bij mastercard of visa (google op pre-paid credit card of debit card) en is online te regelen zonder BKR toetsing of registratie. Deze kaarten zijn wat duurder in gebruik dan een “gewone” credit card maar dat is wel waard als je echt serieus aan de gang wilt met online ondernemen. Zie het als een zakelijk uitgave.
Als je een bedrijf hebt is het ook mogelijk om zakelijke credit card te hebben. Al deze services zijn natuurlijk af te schrijven als je een bedrijf hebt.

 03 GIF Banner
Themeforest wide 728 x 90


KPN Algemeen 728 x 090

Codecanyon wide 728 x 90


Go Daddy NL 728x90 30 off


Coolblue 728x90


Brand Communication Image Banner 728 x 90
WordPress Membership Plugin


728x90_ShutterStock-Culture_NL_animated