Welkom!

Webulous.net is een initiatief van Simple Online Solutions.

Simple Online Solutions is een full service provider voor website ontwikkeling, promotie, onderhoud en advies op maat.

Doordat wij  regelmatig leuke uitdagingen krijgen voorgelegd, steken wij veel tijd in research en testwerk om bepaalde vraagstukken op te lossen.

Veel van deze oplossingen zijn (gedeeltelijk) universeel toepasbaar, maar vanwege de unieke vraag of oplossing behoorlijk specifiek en dat kan nog wel eens makkelijk vergeten worden.

Omdat wij toch al opzoek zijn naar een antwoord, delen wij deze graag met de internet community.

Waarom?

Heel simpel: het  is onze manier om de community dat terug te geven, wat we (gedeeltelijk) ook van de community hebben gekregen!

Voor wie?

In essentie is Webulous.net bedoeld voor hij of zij die een website wil bouwen/opzetten of onderhouden, zonder dat deze persoon daarvoor noodzakelijk een cursus of opleiding heeft genoten: iedereen dus!

Ons doel is dus om in heldere en duidelijke taal en zo gemakkelijk mogelijke manier een ander informatie te geven over hoe hij of zij zijn eigen website kan maken, promoten en beheren.

Wij proberen ons daarbij niet te beperken tot de hobby-ist, maar doelen ook zeker op de (semi-) professionele gebuiker: de startende ondernemer, ZZP-er en MKB. Ook zij zijn bij ons aan het goede adres.

En kom je er even niet uit….

Dan helpen wij – van Webulous.net of haar community- jou graag verder op weg. Behoeft jouw vraag een meer specifiekere aanpak? dan kan Simple Online Solutions jou misschien verder helpen. Informeer naar de mogelijkheden!

Graag tot ziens!